Ilmastointiurakointi

ILMASTOINTIURAKOINTI YRITYKSILLE

Laitilan IP-Työ Oy toteuttaa erilaiset ilmanvaihtotyöt jo vuodesta 1983. Ilmastointiurakointi ja ilmastointityöt suoritetaan kokonaisurakkana asennuksineen, tarvikkeineen ja käytönopastuksin tai kokeneiden asentajien johdolla tuntityönä.

Käytämme asennuksissa aina vaatimusten mukaisia, luotettavien ja tunnettujen valmistajien ilmanvaihtolaitteita sekä asennustarvikkeita. Asentajamme ovat kokeneita ja pitkään palveluksessamme toimineita ammattilaisia.

Erikoisosaamistamme ovat ilmastointi-, pelti-, ja rautarakennetöiden yhdistäminen. Tästä osoituksena useita alihankintatyönä toteutettuja kattokonehuoneprojekteja.

Palvelumme on joustavaa ja olemme nopeasti tavoitettavissa. Meitä voit lähestyä tarjouspyynnöllä tai ilman. Olemme tarvittaessa mukana jo ilmanvaihtoratkaisujen suunnitteluvaiheessa.

Asiakaskuntamme koostuu kunnista, valtion laitoksista, yrityksistä, sekä yksityisistä rakentajista. Toimimme pääasiassa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella, akselilla Turku – Eura – Rauma – Uusikaupunki.

Ota yhteyttä jos tarvitset ilmastointiurakoinnin ammattilaista!

Ilmastointiurakointi
Ilmastointityöt
Ilmastointiurakointi yrityksille
Ilmanvaihtotyöt
Ilmastointiurakointi